Retourneren

Wij vinden het belangrijk bij Made by Abby dat je tevreden bent met je aankoop.
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.                                                                                       We zouden het wel fijn vinden om te weten wat de reden van je retour is, om het product te verbeteren als dat mogelijk is.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen naar ons. Gedurende deze termijn kun je met het product doen wat nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen. Wel volgens de wasvoorschriften die aan het product hangen.

Omdat de flareds opmaat gemaakt zijn kan je deze niet ruilen. Ze wijken qua beenlengte 1 a 2 cm af, wegens been dikte enz.

Is er per ongeluk foutief gemeten, mag je hem terugsturen op eigen kosten, en maak ik hem wat korter. Langer maken gaat helaas niet!


Met retourneren krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug als ik het product in goede orde heb ontvangen. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening.Ruilen

Ook zijn er mogelijkheid tot ruilen.  
Is het artikel te groot of te klein, of is het niet wat je had verwacht.
Een product ruilen voor hetzelfde product in een andere maat of kleur is bij ons altijd mogelijk indien het nog beschikbaar is.
Je mag het ook voor een andere product ruilen.
Bij een ruil zijn onze retour regels van toepassing, wat inhoudt dat je het product in dezelfde staat retour stuurt zoals je deze hebt ontvangen.

Stuur gerust een email naar madebyabby01@gmail.com en geef aan dat je een product wilt omruilen. Zodra we het product in goede orde hebben ontvangen zullen we kosteloos het nieuwe product opsturen. Je betaalt enkel de retour kosten.Wat kan je niet retourneren/ ruilen?

- Producten die speciaal voor u gemaakt zijn, zoals op maat gemaakte orders of orders met specifiek verzoek.                               
- Producten in uitverkoop/opruiming
- Kadobonnen